Bubka en Triodos zetten in op duurzaam (ver)bouwen

Triodos hypotheek campagne advertentie magazine

Elk jaar loopt België storm voor Batibouw. Zelfs als de grootste bouw- en verbouwbeurs van het land digitaal doorgaat. Triodos Bank zag Batibouw als de ideale gelegenheid voor een campagne rond haar hypothecaire leningen.

Het resultaat was uiteindelijk méér dan reclame voor woonkredieten. Het werd een online- en printcampagne die mensen ook even doet stilstaan bij de impact van hun bouw- of renovatieproject.

Een statement dat staat als een huis

Met het statement “Wat hebben we aan woningen die de planeet onbewoonbaar maken” zetten we lezers aan het denken. Niet over het antwoord, maar over wat je kan doen om je woning participatief, energiezuinig of duurzaam te maken zodat de wereld leefbaar blijft.

Triodos Bank wil meebouwen aan de toekomst van de planeet. En daarom wil de bank ook meebouwen aan duurzame woningen, met een unieke hypothecaire lening: hoe groter de positieve impact op mens en milieu je woonproject heeft, hoe lager de jaarlijkse rente.

Aan Pub.be gaf Wim Vermeulen, onze director of Strategy and Sustainability, nog een extra woordje uitleg over de campagne:

Wim

“Mensen voor wie een duurzame wereld belangrijk is, moeten we aanspreken op hun niveau. Ook voor zaken rond wonen benaderen we hen best vanuit hun waarden en ambities in plaats van een louter financieel perspectief. Met deze campagne in print en online tonen we dat Triodos Bank echt begrijpt wat mensen bezighoudt."

Wim Vermeulen

“Triodos Bank wil meebouwen aan de toekomst van de planeet. En daarom wil de bank ook meebouwen aan duurzame woningen.”